hulp bij adhd in hilversum het gooi

Over Richters

Al jarenlang ben ik geïnteresseerd in de werking van de hersenen. Het lerend vermogen van de hersenen vind ik fascinerend. Aan de Vrije Universiteit ben ik afgestudeerd in de Kinder- en Jeugdpsychologie met als specialisatie neuropsychologie. Inmiddels werk ik ook veel met volwassenen. Ik heb een scherp observatie en analyserend vermogen en kan goed afstemmen.

Antoinette Richters

In deze tijd met veel prikkels om ons heen, raken we snel onze aandachtsfocus kwijt. Ik wil graag kinderen en volwassenen helpen bij wie het concentratievermogen verstoord is, zoals bij ADHD/ADD, stress, burnout, lichte angst en stemmingsklachten. Slaapproblemen hangen daar ook vaak mee samen. Hersenpatronen veranderen kan via vele wegen, bijvoorbeeld met Cognitieve Gedragstherapie/ACT, maar ook door ademtraining of een combinatie.

Ik werk als zelfstandige in de BGGZ (basisGGZ) in Psychologen/pedagogenpraktijk ’t Gooi, Ruitersweg 32 in Hilversum, zie www.praktijktgooi.nl.

Praktijkhoudster is Henriët van Houten en in de praktijk zijn ook Melanie Broekhof en Esmée Vos werkzaam. We werken samen als team en als intervisiegroep.

PSYCHOLOOG NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) lidmaatschapsnummer 19256, Kvk 52693627