Kom mozaïeken

Kom mozaïeken in de praktijk op Ruitersweg 32 in Hilversum. Er is nog geen nieuwe datum, maar je kunt natuurlijk alvast je interesse aangeven.

Deze middag is voor iedereen die zin heeft om zijn creativiteit te ontdekken of lekker bezig wil zijn met een mozaïekwerk. Je gaat aan de slag met de gekleurde scherven en dan ontstaat er al snel een mooi kunstwerk.

De mozaïeken van Gaudì vind ik heel inspirerend.  Voor mij hoeft het geen voorstelling van iets te zijn. Door de combinatie van vormen en kleuren lijkt het of er beweging in zit. Het verwerken spiegelstukjes, mooie (glas)stenen en kleine voorwerpen in het mozaïekwerk kan een leuk effect geven.

Mozaïeken met glasstenen
Mozaïeken met glasstenen

In de flow zijn, betekent dat je helemaal opgaat in waar je mee bezig bent en dat gaat gemakkelijk bij mozaïeken. Het kan een geluksgevoel geven. Aan het eind van de middag ga je met je eigen product naar huis!

Dat eigene vind ik er ook heel leuk aan. Iedereen maakt zo zijn eigen werk, bij iedereen komt er iets anders uit. Eerder schreef ik al een blog met afbeeldingen van het mozaïekwerk dat ik met mijn collega’s heb gemaakt, zie link.

Als je iets hebt wat je graag wil mozaïeken, vraag me dan even van te voren of het haalbaar is. Je kunt me mailen, ook om aan te melden op info@www.psychologiepraktijkrichters.nl.

Behalve scherven, glasstenen, lijm en voegmiddel heb ik platen waar je je lekker op kunt uitleven. Je kunt er ook een spiegel van maken.

Voor inspiratie, hulp bij technieken en andere begeleiding sta ik klaar. Als je even niet meer weet hoe je verder kan, help ik je weer op weg. De kosten bedragen 35 euro. Dat is inclusief, daar krijg je ook nog wat te drinken met wat lekkers voor.

Ik hoop jullie allemaal te mogen verwelkomen op een inspirerende en gezellige mozaïekmiddag.

Eén antwoord op “Kom mozaïeken”

  1. Ik weet nu hoe fijn het is om te mozaïeken. Dagelijks zie ik mijn mozaïekmandala in de keuken staan.
    Paulien

Reacties zijn gesloten.