Expositie Mozaïek

Expositie Mozaïek in Zonnestraal

Inmiddels is de expositie achter de rug, ik vond het een hele leuke ervaring op deze fantastische locatie. In 3 dagen tijd heb ik de hele ruimte ingericht met de werken op kleur en structuur. Veel blauw in de kleur van de kozijnen van de ramen. In mijn mozaïekwerk zit een ontwikkeling van opgeslotenheid naar open ademruimte.

expositie Zonnestraal 2016
expositie Zonnestraal 2016
expositie Zonnestraal 2016
expositie Zonnestraal 2016
3e-oog
3e-oog

In het Dresselhuyspaviljoen van het mooie Landgoed Zonnestraal houd ik een expositie van mijn mozaïek, met de titel Ademruimte.

Mozaïeken van mijn hand, schilderijen van mijn vader en keramiek van mijn tante Mieke zijn er te zien. Allen genaamd Richters.

De opening is op vrijdag 24 juni om 20.30 uur. Op zaterdag 25 juni is het open van 14.00-17.00 uur, zondag 26 juni van 13.30-16.30 uur. Er is zondagmiddag ook een brocante markt. De parkeerplekken worden dan aangewezen door de parkeerregelaars. De brasserie is ook open.

Landgoed Zonnestraal is op zich al een bezoek waard door de bijzondere gebouwen, het staat op de lijst om Wereld Erfgoed te worden. Zondagmiddag zijn er ook rondleidingen. Zie www.zonnestraal.org.

Loosdrechtse Bos, nr.19, 1213 RH Hilversum

Graag zie ik jullie daar!

Antoinette

1